Corporate Chef (ระดับผู้ช่วยผู้จัดการ) [Thailand]


 
การโรงแรม/รีสอร์ท, เครื่องดื่ม/อาหาร/ภัตตาคาร, การผลิต
วันนี้
คุณสมบัติพื้นฐาน
งานประจำ

$ads={1}

3 - 5 ปี
กทม. (หลักสี่)
ปริญญาตรี
30,000 - 50,000 บาท/เดือน

หน้าที่และความรับผิดชอบ

Corporate Chef
(Head Chef or Executive Chef)

  • Provide culinary leadership for the areas of Culinary, Food Safety, and Sustainability and work closely with Operations and Marketing team
  • Conduct training primary culinary knowledge program within company and catch up the latest trends for business and industry.
  • Provide specialized culinary support for new business openings, new concepts, renovations, or as assigned by General Manager.
  • Support the design, configuration and implementation and execution of company’s culinary standards, culinary programs, and concepts and associated quality assurance tools within business group.
  • Support all retention efforts working closely with respective department.
  • Create new menu and recipes including testing presentation and costing for example seasonal menus, specialty menus, menu costing, ingredient selections, order guide maintenance, communication and field support for domestic & int’l market
  • Work closely with purchasing department to support product selection development business group specific order guides.
  • Provide specialized culinary and production education through workshops, training initiatives, hands-on training, site visits, and participation in some operations meetings (if needed)
  • Support the development of culinary leaders / champions within business group and serve as a culinary mentor.
  • Support the development and implementation of short and long term culinary operations strategies, working closely with General Manager.
  • Provide design planning and equipment selection support for new projects, renovations, and new concepts.
  • Other responsibilities and tasks may include; hands-on food preparation for openings and special events, merchandising support, catering menu support, participation at trade shows and marketing events


คุณสมบัติ
  • Bachelor’s Degree or related Culinary degree.
  • Minimum of 5 years of industry and culinary management experience.
  • Previous experience controlling food and labor costs.
  • Previous experience withdemonstration cooking, menu development, and pricing development.
  • Passion for leadership and teamwork.
  • Eye for detail to achieve operational excellence.
  • Excellent guest service skills
ดูคุณสมบัติเพิ่มเติม

สวัสดิการ
  • กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
  • การฝึกอบรมและพัฒนาพนักงาน
  • ค่าทำงานล่วงเวลา
  • ค่าที่พัก (ต่างจังหวัด)
  • ค่าน้ำมันรถ, ค่าเดินทาง
  • ค่ายินดีมงคลสมรส
  • ค่าอนุโมทนาอุปสมบท
  • ค่าเบี้ยเลี้ยง
  • ค่าโทรศัพท์
  • ค่าใช้จ่ายในการเดินทาง
  • ทำงานสัปดาห์ละ 5 วัน
  • ประกันสังคม
  • ประกันสุขภาพ
  • มีเวลาการทำงานที่ยืดหยุ่น
  • ลาบวช
  • สิทธิการเบิกค่าทันตกรรม
  • เงินช่วยเหลือฌาปนกิจ
  • เที่ยวประจำปี หรือเลี้ยงประจำปี
  • โบนัสตามผลงาน/ผลประกอบการ
  • โบนัสประจำปี
  • โบนัสประจำปี 2 เดือน
ดูสวัสดิการเพิ่มเติม

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال