Expert wegen [Belgium]


 
Organisatie


Bij gemeentebestuur Mol zet een 800-tal medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in voor het welzijn van onze 38.000 inwoners. Om klaar te staan voor de uitdagingen van vandaag en morgen, zetten wij deze medewerkers centraal. De focus ligt op onze VIBES-waarden: Vertrouwen, Ik als fiere ambassadeur, Burger centraal, Efficiënt en kwaliteitsvol werk, Samenwerken.

Samen maken we #MooiMol.

$ads={1}

Jobinhoud


Het gemeentebestuur zoekt een voltijds expert duurzaamheid in contractueel dienstverband voor bepaalde duur, niveau A. Solliciteren kan tot en met 30 juni 2023. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op
www.gemeentemol.be/vacatures.

Als expert wegen lever je inhoudelijk advies met betrekking tot het vakgebied en begeleid je projecten van a tot z. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, organiseren, adviseren, analyseren en opvolgen van technische activiteiten op het gebied van wegen, rioleringen en nutsvoorzieningen. Je hebt een belangrijke bijdrage bij het tot stand komen van een goede wegeninfrastructuur voor de gemeente Mol. In alles wat je doet moet je steeds waken over een kwalitatief en duurzaam eindresultaat.

Als expert wegen ligt je werkveld binnen een verplaatsingstijd van een half uur, waardoor een goede work-lifebalance gegarandeerd blijft. Met grote projecten die op de planning staan liggen er tal van uitdagingen voor je klaar. Een leuke afwisseling tussen binnen- en buitenshuis werken met alleen maar toffe collega’s maakt dit aanbod compleet.


Jouw profiel
  • Geen diplomavereisten
  • Ervaring met wegen

Ons aanbod
  • Een boeiende en afwisselende functie in een overheidsorganisatie met de juiste VIBES. Op onze website kom je meer te weten over onze VIBES-waarden.
  • Een uitdagende functie waarbij oog is voor een evenwichtige woon-werkbalans.
  • Een vast contract en een aantrekkelijk salaris (salarisschaal A1-A2-A3) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, kortingen via de UITPAS en benefits at work.
  • Relevante ervaring uit de privésector kan je laten meetellen voor maximum 12 jaar en ervaring in de openbare sector en onderwijs tellen volledig mee voor de berekening van je anciënniteit.
  • Mooie werkuren.
  • De mogelijkheid tot structureel thuiswerk.
  • Een filevrij te bereiken werkplaats.
  • Tal van vormings- en opleidingsmogelijkheden omdat wij het belangrijk vinden dat jij kan groeien binnen je job.
  • Een aantrekkelijke verlofregeling (32 dagen op jaarbasis en 14 wettelijke feestdagen).

Interesse?


Solliciteren kan tot en met 30/6/2023 via het online sollicitatieformulier. Gelieve je cv, motivatiebrief en diploma te bezorgen.

Er wordt een cv-screening gehouden waarbij volgende criteria worden gehanteerd:

  • Relevante opleiding
  • Relevante werkervaring met wegen

Gesprekken vinden plaats op donderdag 6 juli 2023 in de namiddag.

Meer info: Afdeling personeel (Jannie Monbaliu), tel. 014 33 09 52 of via vacature@gemeentemol.be.

Enkel volledige kandidaturen worden aanvaard.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال